CV Monteur Rotterdam

CV monteur RotterdamWilt u dat er een nieuwe CV-ketel wordt aangelegd in uw woning of bedrijfspand? Moeten er gas- of waterleidingen gelegd en aangesloten worden? Heeft u een storing aan uw CV-ketel? Is uw verwarming stuk of komt er geen warm water meer uit de kraan?

Stuk voor stuk redenen om onze CV monteurs in te schakelen. Onze vakkundige en gediplomeerde monteurs zijn werkzaam in de wijde omgeving van Rotterdam.

Allround CV monteurs in Rotterdam

Terado is dé CV monteur in Rotterdam en omstreken. Wij staan bekend als een deskundig installatiebedrijf.

Wij voeren installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan uw verwarming en zorgen ervoor dat uw CV-storing binnen 24 uur is opgelost. Ook plaatsen we in Rotterdam en omgeving regelmatig nieuwe CV-ketels, geven we advies met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe CV-ketel en voeren we diverse loodgieterswerkzaamheden uit.

Het maakt niet uit wat voor probleem u heeft met uw CV-ketel. Onze ervaren monteurs lossen deze op een professionele manier op. U kunt, bij CV-storingen, rekenen op onze 24-uurs service. Zo bent u ervan verzekerd dat uw probleem snel verholpen wordt.

Onderhoud aan uw CV-ketel

Wij verzorgen het complete onderhoud van uw CV-ketel. Een goede onderhoud is erg belangrijk. Hiermee verkleint u de kans op CV-storingen en de levensduur van de CV wordt op deze manier met enkele jaren verlengd.

De CV monteurs van Terado voeren onderhoudswerkzaamheden uit in de wijde omgeving van Rotterdam. Bent u woonachtig in dit gebied? Dan behoort een onderhoudsabonnement ook tot de mogelijkheden.

Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van het complete onderhoud aan uw CV. Alvorens u een abonnement kunt afsluiten voeren onze monteurs een uitgebreide inspectie uit aan uw CV-ketel. Hierna wordt er een onderhoudsbeurt uitgevoerd, die vervolgens jaarlijks herhaalt wordt.

Wilt u een onderhoudsabonnement afsluiten of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op. Via de pagina ‘Tarieven’ krijgt u een inzicht in de prijzen die we hanteren.

Waarom de CV monteurs van Terado?

  • 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar
  • 24-uurs service
  • Snel ter plaatse
  • Gediplomeerde en vakkundige monteurs
  • Werkt met alle merken CV-ketels
  • Aantrekkelijke CV onderhoudsabonnementen

Heeft u direct hulp nodig? Bel onze CV monteurs op 06 300 22 33 8 en plan meteen een afspraak in.