CV Ketel onderhoud in Den Haag

verwarming

Door onderhoud te laten uitvoeren aan uw cv ketel verlaagt u de kans om op een ongelegen moment geconfronteerd te worden met een cv storing of ander mankement. Of u nu een simpele ketel heeft of de nieuwste HR ketel: alle installatie’s hebben af en toe een onderhoudsbeurt nodig.

U voorkomt hiermee niet alleen onverwachtse calamiteiten, door onderhoud te laten uitvoeren wordt de levensduur van uw CV ook nog eens aanzienlijk verlengd dit kan zelfs enkelen jaren. Dit is belangrijk, want een ketel is voor veel mensen vaak een hele investering! In Den Haag en in de wijde omgeving van Den Haag is Terado uw specialist op het gebied van CV onderhoud. Als installatie- en onderhoudsbedrijf weten wij precies wat we moeten doen om uw Cv ketel in perfecte conditie te houden en een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Abonnement voor CV onderhoud
Iedereen die woonachtig is in de regio Den Haag en de wijdstrekkende omgeving kan ons installatiebedrijf inschakelen voor het laten uitvoeren van een CV onderhoud. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen om voor deze faciliteit een abonnement af te sluiten. Met een onderhoudsabonnement bij Terado verzekert uw Cv ketel met de beste service en onderhoud voor een vast bedrag per jaar, voor elk merk CV ketels.lees hier meer over onze tarieven.

Waaruit bestaat CV onderhoudsbeurt door Terado ?
Voordat de klant en Terado een onderhoudscontract aangaan, voeren onze cv monteurs altijd een inspectie uit aan uw cv ketel. Vervolgens wordt er een onderhoudsbeurt uitgevoerd. De onderhoudsbeurt dient vervolgens 1 x per jaar plaats te vinden en bestaat uit de volgende werkzaamheden.

Complete reiniging van de CV ketel.
Controle van de regelapparatuur, circulatiepomp en de rookgasafvoer

  • Controle van gasdruk en gasdichtheid
  • Het afstellen van het Co2/O2 percentage
  • Het controleren van de mogelijkheid van uw CV ketel om een nog hoger rendement te kunnen behalen

Als u een Cv onderhoudscontract bij terado besluit af te nemen, betaalt u in Den Haag en omgeving geen voorrijkosten en geen arbeidsloon. Bovendien garanderen wij in geval van een Cv storing uw altijd binnen 24 uur wordt geholpen.

Wilt u meer weten over cv onderhoud of een onderhoudscontract: neem dan vrijblijvend contact met ons op

Onze monteurs zijn uw graag van dienst!